Help je mee?

Help je mee?

Wat leuk dat je ons wilt helpen. Wat je ook in gedachten hebt. Klein of groot, jouw hulp en steun vinden wij top. Alle steun, inzet en elke opgehaalde euro is welkom.

Steun ons

Elk kind heeft recht op een fijne schooltijd. Voor langdurig zieke kinderen is dat niet vanzelfsprekend. Door het ziek zijn kunnen ze vaak niet meedoen met hun leeftijdsgenootjes. Dat maakt eenzaam. Bondgenoot gunt elk kind een fijne schooltijd, daarom lenen wij gratis AV1 robots uit. Want via de AV1 robot kan een ziek kind namelijk meedoen aan lessen en sociale onderdelen van hun schooltijd.

Word bondgenoot, doneer en maak afstandsonderwijs via de gratis AV1 robot uitleen voor meer zieke kinderen mogelijk.

Stichting Kind en Ziekenhuis
Robot-haalt-zieke-kinderen-uit-isolement-1-696x452

Word partner

Bondgenoot is op zoek naar een nieuwe partner. Onze fijne samenwerking met de Vodafone Foundation is tot een einde gekomen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe partner. Wil jouw bedrijf bijdragen aan een fijne schooltijd voor langdurig zieke kinderen? Dan is Bondgenoot met de AV1 Robot uitleen een perfect goed doel. Jaarlijks lenen wij onze robots zo’n 50 keer uit en we hebben een gezonde ambitie om meer kinderen met een ziekte of aandoening uit hun isolement te halen. We komen graag meer vertellen over het project en wat wij voor samenwerkingsmogelijkheden zien. Interesse? Of vragen? U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Kom in actie

Kom in actie en draag bij aan een fijne schooltijd voor langdurig zieke kinderen. Alle steun en hulp vinden wij top. Je mag alles organiseren wat je wilt. Cupcakes, limonade of ijs verkopen. Een sponsorloop organiseren op school. Of houd je spreekbeurt over de AV1 robot en vertel iedereen wat de robot voor kinderen kan betekenen. Vraag familie, vrienden, de juf of meester om je een handje te helpen.

Wie kan de robot lenen
filed under: