Kom in actie

Kom in actie.

Bedankt dat jij in actie wilt komen voor Bondgenoot en Stichting Kind en Ziekenhuis!

Welke actie bedenk jij?

Wat voor actie je ook in gedachten hebt. Klein of groot, jouw hulp en steun vinden wij top. Er zijn heel veel creatieve en leuke manieren om donaties op te halen. Alle steun, inzet en elke opgehaalde euro is welkom.

Kom in actie met je school, door bijvoorbeeld een sponsorloop te organiseren. Of individueel door cupcakes te bakken of limonade te verkopen. Je kan ook in actie komen als bedrijf, met je club, met je sportvereniging of kerk.

Heb je al een plan voor je actie? Of ben je nog op zoek naar inspiratie of ideeën? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Kinderen komen in actie voor kinderen
Kom in actie

Kinderen in actie voor kinderen!

Kom in actie en draag bij aan een fijne schooltijd voor langdurig zieke kinderen. Je mag alles organiseren wat je wilt. Cupcakes, limonade of ijs verkopen. Een sponsorloop organiseren op school. Of houd je spreekbeurt over de AV1 robot en vertel iedereen wat de robot voor kinderen met een ziekte of aandoening kan betekenen. Vraag familie, vrienden, juf of meester om je een handje te helpen. Heb je een leuk idee? Of wil je graag wat doen, maar weet je niet hoe? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met je mee.

filed under: